Kontakt mig

Kontakt for for at booke et foredrag, undervisning, supervision eller hvis du ønsker at vide mere om hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed eller organisation

  Udtalelser

  Vi bruger Lise til supervision i personalegrupperne både omkring trivsel i grupperne og til komplekse beboerforløb.

  “Lise er god til at formidle sine budskaber på en positiv og humoristisk måde uanset om det handler om nænsom nødværge eller samarbejdsudfordringer i personalegruppen.

  Medarbejderne oplever at være fyldt af energi efter supervision med Lise og føler sig motiverede til at arbejde videre med de konkrete problematikker, der er kommet frem i dialogen med hende.”

  “Lise er levende, møder folk der hvor de er, fantastisk udstråling og fremtoning, der smitter. God til at ”køre” en proces sammen med og have fokus på deltagerne. Kreativ. Medarbejderne føler sig trygge og glade og tør derfor noget mere. Ser muligheder fremfor begrænsninger.”

  “Grunden til at du er den ønskede supervisor for os er: Du lyser langt væk af faglighed, som giver respekt blandt pædagogerne, du forstår hvad de siger og spørger om.

  Du bruger din faglighed ”helt nede på gulvet”, det er helt ned i eksempler og eksemplerne kan næsten virke, som om du har været sammen med borgeren, så pædagogerne kan med lethed adoptere og/eller omsætte det til deres hverdag. Du er vedholdende, det er ikke bare en sludder for en sladder, du bliver ved med at spørge, til pædagogerne tager ansvaret og får lavet en plan og så følger du op på det næste gang – det forpligter.

  Du giver i din supervision, pædagogerne mulighed for at definerer problemet/udfordringen, du bliver ved med at undersøge, til alle er med på, hvad det er vi taler om. :-)”

  Familieplejerne i Kolding bruger i 2018 Lise som en underviser i et samlet forløb om Neuropædagogik og positiv psykologi.

  “Dagene har været brugt som hele og halve undervisningsdage, og hvor plejeforældrene har været på mindre hold, med god mulighed for at blive undervist og arbejde med deres udfordringer sammen med Lise. Vi familieplejekonsulenter er meget glade for dagene og vores plejefamilier melder også meget positivt tilbage. Lise formår at formidle svært stof og gøre det forståeligt for os.”